2 okt. Kofferbakmarkt: reserveer nu een plekje!

vrijdag, juli 1, 2016 - 14:15
Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij Palazzo Lelystad op koopzondag 2 oktober. Het terrein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met vintage schatten.
 
In Engeland is het een waar fenomeen; de kofferbakmarkt. Kofferbakmarkten hebben in Nederland de laatste jaren een enorme vlucht genomen; ook in Lelystad was het al een populair evenement. En nu is er dan ook een kofferbakmarkt bij Palazzo Lelystad, dé woonboulevard van Flevoland. De markt wordt gehouden op het terrein van Palazzo Lelystad van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis!
 
Over de kofferbakmarkt
Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftewel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen. Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel. 
Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen…
 
Zelf spullen verkopen? Aanmelden kan nog!
Wil je je spullen verkopen op de kofferbakmarkt van (koop)zondag 2 oktober? 
Aanmelden is verplicht; dat kan via de website www.kofferbakmarktlelystad.nl of kofferbakmarktnederland.nl
Kijk voor meer informatie en voor de openingstijden van de winkels op www.palazzolelystad.nl. Tot ziens in Lelystad!